Aktuelt

Nytt 03.01.21


Godt nyttår! Vi miå starte litt forsiktig på det nye året. Regjeringen har strammet inn, og vi kan ikke avholde aktiviteter før etter 18. januar i alle fall. Vi får se hva smittevernreglene er etter det. Årsmøtet er utsatt, og det samme gjelder bassengrreningen.GOD JUL!


Kjære padlevenner!

 

Her kommer litt orientering fra klubben.

 

Vi venter alle i spenning på når klubbhuset skal bli overlevert. Ting tar tid. Vi fikk først signaler om at det ville bli overlevert i slutten av sommeren, men det ble ikke slik. Nå er det heldigvis ikke mye som gjenstår. Huset er ferdig, men vi venter på en godkjent ferdigstillingsrapport (tror det er det det heter) fra kommunen.

 

Vi hadde håpet å få støtte til bryggeanlegg og møbler til klubbhuset nå i høst. Dette er ganske store investeringer. Dessverre ble søknadene våre avslått. Forhåpentligvis får vi tilslag på dette senere, slik at vi slipper å ta hele denne kostnaden alene.

 

Vi har fått 30 000 kroner fra Folkepulsen. Disse pengene skal gå til tilrettelegging for folk med fysiske utfordringer. 10 000 av dem er satt av til kursing av ledere. Resten går til utstyr.

 

2020 nærmer seg slutten. Om noen av dere ser at dere har penger til overs, og har lyst til å støtte kajakklubben, så er det selvfølgelig lov, men det er ingen tvang her! Dere får skattefradrag på skattepliktig inntekt for gaver dere gir (gaven må være mellom 500 og 50000 for å oppnå det). Hvis noen sitter på mye penger, og ikke vet hvor de skal plasseres, så er det også en mulighet å gi kajakklubben et rentefritt lån, slik at vi slipper å betale renter i banken.

 

Husk årsmøte 18. januar! Vi vet ennå ikke hvor det blir. Det kommer an på smittesituasjonen.

 

En del lurer på når nye datoer for kurs bli lagt ut. Det er allerede lagt ut et teknikkurs i mars. Datoer for grunnkurs blir sannsynligvis klare i løpet av januar. Det blir i alle fall to grunnkurs i 2021, men vi vil nok klare flere enn det også.

 

Ønsker dere alle en god jul! Ser fram til å møtes på vannet igjen!Nyhetsbrev oktober 2020


 

Les alt – det er en del forskjellig informasjon her!

 

KLUBBHUSET

Vi håper at vi skal få overta klubbhuset nå i løpet av november. Vi nærmer oss i alle fall veldig slutten! Vi har noen prosjekter som vi må starte med etter overtakelsen. Da kan det bli aktuelt med dugnadshjelp. Det ene er å få laget en vei ned til klubbhuset. Det andre er å lage stillas til kajakkene i kjelleren. Ta gjerne kontakt med Frode hvis du er villig til å bidra med hjelp i dette arbeidet!KAJAKKHOTELL

Det har vært planen å leie ut plasser til kajakker for våre medlemmer i kjelleren på det nye klubbhuset. For styret er det viktig nå å få vite hvor mange som er interesserte i dette. Dette handler både om hvordan vi skal innrede kjelleren, og hvordan vi kan få til en rettferdig fordeling av plasser. Du kan melde din interesse HER.


 

TEKNIKKURS

Vi holder teknikkurs i mars! Sett av lørdag 6. og 13. mars. Påmelding er klar. Vi har begrenset med plasser på kurset, så det er lurt å melde seg på tidlig. Du finner påmeldingen HER

 

 

ÅRSAVSLUTNING

Fredag 4. desember skal vi ha årsavslutning i klubben. Dette er en sosial kveld hvor vi mimrer litt fra året, har tid til den gode praten, spiser sammen og vi får også et foredrag om hypotermi av Sofia Kontou. Dette blir lagt opp som arrangement på Facebook etter hvert. Du må melde deg på der for å være med.

 

 

ÅRSMØTE

18. januarkl. 19.00 er det årsmøte i klubben. Har du saker som skal behandles på årsmøtet, henvender du deg til styret. Bruk gjerne epost: formann@jkajakk.no.

 

 

BASSENGTRENING

Vi legger opp til to bassengtreninger i 2021. Det er begrenset med plasser i bassenget, så det er første mann til mølla som gjelder. Påmelding HER


 

WORKSHOP I BØLGESURFING

Marko kommer til å holde kurs i bølgesurfing i løpet av vinteren. Her vil det være begrenset med plasser på grunn av sikkerhetshensyn. Dere kan se fram til mye lek og spenning her!

 

KOMMENDE PROSJEKTER

Vi arbeider for å få bryggeanlegg og møbler til klubbhuset. Når vi er i mål med det, vil vi gå i gang med å får kjøkken på plass og ordne opp på uteområdet.

 

 

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG PÅ FACEBOOK

Nå har vi så mange følgere på Facebook, at vi ikke kan legge ut informasjon som er interessant for bare en liten gruppe av følgerne. Siden er nå stilt inn slik at innlegg må godkjennes av administrator for å bli lagt ut. Innlegg som viser gode turforslag og tips som mange kan ha glede av er velkomne.

 

 

STØTTE

Vi fikk 25000 kroner i støtte fra ABB. Disse pengene vil vi bruke til å kjøpe tre nye kajakker! Gratulerer, folkens!Har du spørsmål til noe av dette, kan du ta kontakt med Frode Skårland